Advisage-Huidverzorging

Dr. Eckstein

Waarom Dr. Eckstein?

Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk dat producten die wij op onze huid aanbrengen, zo natuurlijk mogelijk en huidvriendelijk zijn. Hiermee doe je het meest recht aan de vitaliteit van onze huid. Daarom gebruik ik de producten van Dr. Eckstein. Hun visie is om biologische en natuurlijke wetenschap te combineren met een farmaceutische achtergrond, waardoor zij cosmetische producten met natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten op de markt kunnen brengen. De menselijke huid staat centraal bij de ontwikkeling van hun producten. De insteek van de producten van Dr. Eckstein is om natuurlijke processen van de huid zoals herstelvermogen en beschermende eigenschappen te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Dr. R.A. Eckstein geen minerale oliën, chemische kleur en geurstoffen toegevoegd.
Dat sluit aan bij mijn eigen visie, omdat ik zelf ervaren heb dat nagenoeg alle natuurlijke ingrediënten de huid het beste revitaliseren. Denkt u hierbij aan biologische ingrediënten zoals waardevolle kruidenextracten, plantaardige oliën, vitaminen en antioxidanten. Dit zijn allen werkstoffen die een meerwaarde hebben voor de ontwikkeling van een gezonde huid.

Natuurlijk is Dr. R.A. Eckstein proefdiervrij!

Onderscheiding voor cosmetische arbeid

Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Doctor Eckstein, grondlegger van onze cosmetiek-serie, internationaal onderscheiden met de PRIX CIDESCO DU COMITÉ INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE ET DE COSMETOLOGIE. Op basis van de uit cosmetologie ontdekte en door research verkregen wetenschappelijke kennis heeft Doctor Eckstein zijn cosmetische systemen opgebouwd en zodanig aangepast, dat aan alle eisen voldoen. Of uw huid normaal, gevoelig, droog of vet is, of grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zullen de Doctor Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.

Logo_Eckstein_def