Advisage-Huidverzorging

Helène

Mijn naam is Helène Zomers. Ik ben Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 1995 heb ik mijn praktijk voor huidverzorging en huidverbetering. Mijn praktijk is vanaf 1 maart 2019 gevestigd op de Vijverlaan 8 in Uden.

‘Iedereen wil gezond oud worden. Ik vind dat we heel bewust met dit streven om moeten gaan. We zullen er dingen voor moeten doen én dingen voor moeten laten. Eigenlijk komt het erop neer om iedere dag weer te investeren in onszelf en te kiezen voor een gezonde levenshouding. Gezonde voeding, voldoende bewegen en een positieve kijk op het leven spelen hierbij een belangrijke rol. Een goede huidverzorging hoort ook bij dit dagelijkse ritueel. En laat dit nu net mijn specialiteit zijn. Als schoonheidsspecialiste werk ik samen met mijn klanten aan de verbetering van hun huid. Dat doe ik al ruim twintig jaar met ontzettend veel plezier. Ik geef resultaatgerichte behandelingen aan mannen en vrouwen, jongens en meisjes.

Uiteraard krijgt u ook advies over hoe u het beste uw huid kunt verzorgen. En nee, wat dat betreft zijn er geen wondermiddelen. Wél bestaan er kwalitatief hoogwaardige producten die bijdragen aan een betere structuur van uw huid. In mijn salon werk ik hoofdzakelijk met het uitstekende product Dr. R.A. Eckstein. Bij Advisage Huidverzorging werken we samen aan een verzorgd uiterlijk en een zelfverzekerd innerlijk.’


anbos-logo

Lid ANBOS | Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging