Advisage-Huidverzorging

Facial Special

Behandeling gebaseerd op specifieke geconcentreerde werkstoffen incl. de bindweefsel massage

Deze behandeling vertraagt het verouderingsproces van uw huid (Anti-aging) en is geschikt voor bijna alle huidtypen. Afhankelijk van uw huidconditie wordt gekozen uit 3 verschillende werkstoffen. De keuze bestaat uit een behandeling met Retinol-, Hyaluron- of Collagene werkstoffen. Hieronder worden deze 3 werkstoffen toegelicht.

De Special Facial Treatments behandeling bestaat uit de:

FACIAL LUX   behandeling, toepassing van de activerende bindweefsel massage van het gelaat, hals/decolleté toe (i.p.v. de ontspanningsmassage), toepassing van één van de drie werkstoffen, dag/avondverzorging.

Toelichting RETINOL werkstof

Bevorderd Anti-aging en is geschikt voor een droge en vette huid.

Retinol is een in vet oplosbare vitamine A en wordt opgenomen door de huid. Lokaal bevorderd Retinol de veerkracht van de huid en geeft een gladdere huidstructuur. Daarnaast reguleert het de talgklier werking. Inwendig ondersteunt vitamine A de groei en herstel van o.a. het huidweefsel.

Retinol heeft een Keratolytisch effect: keratine is een belangrijk onderdeel van de huid, met name de hoornlaag. Deze heeft een beschermende functie.

Retinol heeft een keratolytisch effect betrekking hebbende op het ontschilferen van dode hoorncellen. De huid oogt hierdoor minder vaal en verstoppingen worden gereduceerd. De huidstofwisseling wordt door ontschilfering geactiveerd nieuwe cellen te maken. Er komt meer glans op de huid en ontsierende pigmentvlekjes worden minder en lichter. Het talg vanuit de talgklier zal beter op de huid kunnen uitvloeien, dus minder of geen verstoppingen in de poriën, waardoor het vocht/vet balans van de huid wordt geoptimaliseerd. De ph waarde van de huid komt in balans en beïnvloed positief het immuunsysteem van de huid.

Doordat de opperhuid wel dunner wordt is het altijd belangrijk om deze goed te beschermen d.m.v. een dagverzorging c.q. moisterizer met een hoge beschermings factor met een breed uva, uvb spectrum. Minimaal factor spf 20 op zon arme dagen en 30 tot 50+ als de zon feller schijnt. Het hele jaar door! Voorkomen is altijd beter dan genezen!!

Toelichting HYALURON werkstof

Bevorderd Anti-aging en is geschikt voor een droge, vale gedehydrateerde huid.

De Hyaluron ampul wordt gecombineerd met een vitamine C peeloff mask.

Hyaluronic acid is een natuurlijke proteïne, dat een optimaal vochtgehalte bindt in de huid. Door veroudering van de huid c.q. afname van collagene, elastiene vezel en hyaluron, neemt het vermogen om vocht vast te houden in de huid af. De actieve werkstof hyaluron zorgt voor een dunne transparante niet vette film op de huid, zodat deze het vocht in de huid kan vasthouden. Door het vitamine C peeloff mask toe te passen in deze behandeling wordt het geconcentreerde hyaluron beter door de huid geabsorbeerd en zorgt het voor een heldere en gehydrateerde huid. Viamine C is een goede anti-oxydant die de huid weerbaarder maakt voor invloeden van buitenaf. Inwendig stimuleert vitamine C de aanmaak van bindweefsel en is ontsteking remmend.

Toelichting Collageen werkstof

Collageen is een lichaamseigen stof. Naarmate we ouder worden verliest de huid haar spankracht en elasticiteit door vermindering van collagene en elastine vezels. Door toepassing van collagene werkstoffen i.c.m. een actieve bindweefsel massage werken we preventief tegen huidverslapping. De behandeling bestaat tevens uit het toepassen van een vliesmaker op basis van collagene werkstoffen vitaminen en anti oxydanten.

Toelichting BINDWEEFSEL massage

Bindweefsel massagetechnieken verbeteren de huidstructuur, activeren de cel vernieuwing, zorgen voor een betere doorbloeding en versnellen de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert de bindweefselmassage de fibroblasten in de huid zodat de productie van collageen, elastine en hyaluron aanzienlijk wordt verhoogd. De huid krijgt als het ware een boost en gaat er voller, frisser en steviger uitzien.